Ik ga uit van de natuurlijke basis van de huid. Heb je last van een droge, doffe of juist een vette huid? Of ben je de 30 gepasseerd en heb je ineens weer last van acne?


Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van de huid verstoren. Hierdoor kan de huid last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïrriteerd raken. Ik werk daarom volgens het unieke 4-Fasen Reset programma van IK Skin Perfection. Hiermee reset, herstel en stimuleer ik de huid. Ik begeleid je graag in 4 fasen naar maximale huidverbetering!


Tijdens het unieke 4 Fasen Reset programma doorloop je vier verschillende fasen, waarbij de perfecte huidconditie wordt gerealiseerd. Dankzij de innovatieve samenstelling van hoge concentraties actieve werkstoffen – groene cosmeceuticals – is vrijwel elk huidprobleem te behandelen. Deze werkstoffen dringen door tot diep in de huidlagen en zijn daardoor in staat jouw huid te regenereren en onregelmatigheden, veroudering en huidproblemen bij de bron aan te pakken.

Elke fase heeft haar eigen unieke resultaat en in elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgende fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is. Zichtbare huidverbetering creëren we door samen met jou te kiezen voor de juiste producten op de juiste momenten. Kies binnen de fase uit drie behandelmethodes:


Basic Program:

Een compacte en doelgerichte huidverbeterende behandeling van zorg en aandacht.


Complete Program:

Een huidverbeterende behandeling waarbij je volledig tot rust komt en optimale ontspanning zult ervaren.


DeLuxe Program:

De ultieme ontstressende behandeling waarbij we jou laten genieten van prachtige massages en effectieve huidverbetering op gezonde wijze.

Waarschijnlijk gebruik je nu een reiniging en crème voor je gezicht. Zonder dat je het misschien weet, bevatten veel verzorgingsproducten minerale oliën, die je huid jarenlang hebben voorzien van een laagje over je huid. Hierdoor lijkt je huid wellicht gezond. Maar dat is helaas niet zo! 


Dit laagje zorgt er namelijk voor dat de huid niet goed kan ventileren en afvalstoffen niet afgevoerd kunnen worden. Ook droogt het laagje de huid juist uit, waardoor je eerder geneigd bent gelijk weer te smeren. Het werkt verslavend, denk bijvoorbeeld aan lippenbalsems.


In Fase 1 maak je op een milde manier kennis met IK en ‘Resetten’ we je huid. Ik breng je huid terug naar haar natuurlijke basis, dat wil zeggen, de natuurlijke zuurtegraad – pH-waarde – van je huid. Onze huid is van nature zuur, met een pH-waarde van 5,5. Dit zure laagje zorgt ervoor dat de huidflora in balans is. Hierdoor worden slechte bacteriën gedood en krijgen goede bacteriën de ruimte. Ik ontdoe de huid van afvalstoffen, zodat ik een goede basis creër om je huid zichtbaar te verbeteren.


Het kan zijn dat jouw huid in deze fase te maken krijgt met ‘afkickverschijnselen’, bijvoorbeeld onzuiverheden of bultjes. Dit is niet erg, het is juist een teken dat de huid aan het ontgiften is en weer zelf aan de slag gaat om een mooie huid te creëren!

Fase 1: Reset your skin

Huidverbetering

In Fase 1 hebben is de huid teruggebracht naar haar natuurlijke basis. Daarom kan nu gestart worden  met Fase 2. In Fase 2 ga ik je huid herstellen. We bouwen het conditieniveau van je huid verder op. 

Dit doen we door de huid dieper te reinigen en met behulp van ondersteunende producten optimaliseren we de huidconditie en bouwen we de huid stap voor stap op.


Thuis kun je een intensievere reiniging, een scrub, gaan gebruiken, waarbij je dode huidcellen verwijdert. Hierdoor kan je huid nog meer actieve werkstoffen, cosmeceuticals, opnemen. Een masker, DOUBLE+, is perfect in te zetten als nachtcrème na de scrub. Deze heeft verzachtende, hydraterende en herstellende eigenschappen.

Fase 2: Let’s repair your skin

De huid is teruggebracht naar haar natuurlijke basis en we hebben huidwensen en huidproblemen aangepakt. Je huid is klaar voor de volgende stap: maximaal resultaat!


In Fase 4 gaan we voor blijvende maximale huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën. Fruitzuren hebben een intensieve werking op de huid. De huid wordt als het ware iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.


In de zomer heeft je huid een andere verzorging nodig dan in de winter. Met de huidoliën kan je jouw product perfect afstemmen op het seizoen. De heerlijke geuren zorgen voor een gevoel van luxe, comfort en welbehagen.

De krachtige fruitzuren en huidoliën meng je met alle IK Skin Perfection cosmeceuticals en zorgen direct voor resultaat.

Fase 4: Maximum results

Rimpeltjes en fijne lijntjes… die zien we liever (nog) niet. We willen mooi oud worden! Daarom is het goed om de tekenen van het ouder worden aan te pakken.


Bij de Skin & Age behandelingen verdun ik de opperhuid en stimuleren we de cellen die collegaan, elastine en bindweefselcellen moeten aan maken. De spankracht van de huid wordt verbetert, fijne lijntjes verminderen en de tekenen van vermoeidheid en veroudering vervagen.


BeautyLab Etten-Leur heeft 2 behandelingen samengesteld:

    1. IK Skin & Age Wellbeing Program (90 min)

    2. IK Skin & Age Power Program (45 min)


De effecten van de SKIN & AGE behandeling:

    • Stimuleert de celvernieuwing

    • Reduceert rimpels krachtig

    • Contourverbetering

    • Regenereert de huid

    • Verbetert de spankracht en elasticiteit

Skin & Age

Gevoelige, geïrriteerde en/of rode huid? Jouw antwoord: het Skin & Redness program.


Een milde, effectieve behandeling die je huid verlichting biedt bij gevoeligheden en roodheid. De reactiviteit van je huid wordt vermindert. Je ervaart ontspanning, comfort en verfrissing. Zo wordt je huid weer in balans gebracht en bouwen we samen met jou een gezonde en sterke huid op!


BeautyLab Etten-Leur heeft hiervoor 2 behandelingen samengesteld:

    1. IK Skin & Redness Wellbeing Program (90 min)

    2. IK Skin & Redness Power Program (60 min)


De effecten van de SKIN & REDNESS behandeling:

    • Biedt directe vermindering van roodheid en ontstekingen

    • Werkt kalmerend

    • Biedt verlichting bij irritatie en zwelling

    • Werkt celvernieuwend

    • Werkt weerstandverhogend

    • Herstelt het vochtgehalte

Skin & Redness

In Fase 3 pak ik je huidwensen en -problemen aan. Heb je last van een droge huid? Acne? Couperose? Pigmentatie?


Je zult in deze fase merkbare resultaten zien doordat je thuis het stimulerende VITALIZE+ masker kunt inzetten en de krachtige serums gaat gebruiken, gericht op jouw huidwens of -probleem. De serums zijn hooggeconcentreerd, zitten boordevol vitaminen, antioxidanten en werken bijzonder doeltreffend en effectief. Door de lage pH-waarde dringen de serums door in de diepere gelegen huidlagen en voeden zo de huid van binnenuit, waardoor je gegarandeerd een verbetering van je huid zult waarnemen! Ik ga je nu ook intensiever behandelen om de doorbloeding en opname van de actieve werkstoffen extra te stimuleren.

Fase 3: Renewed effects

Beauty Lab Etten-Leur gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat je de website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

OK